П`ятниця
26.04.2024
01:04
Категорії розділу
Актуально))) [179]
Свято... [60]
День народження...))) [1]
Змагання [7]
Семінар [11]
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пилипчанський НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів- ДНЗ"

20:39
Інформація про проведені заходи з цивільного захисту та пожежної безпеки

На виконання Закону України «Про пожежну безпеку» адміністрацією школи приділяється пильна увага організації та здійсненню роботи, спрямованої на запобігання виникненню пожеж та реалізації державної політики у сфері пожежної безпеки, основними напрямками якої є:

 

- розроблення і реалізація комплексних заходів, спрямованих на поліпшення пожежної безпеки у ЗНЗ;

- удосконалення організаційно-методичного керівництва процесами підвищення рівня пожежної безпеки;

- здійснення контролю за станом пожежної безпеки у ЗНЗ;

- удосконалення нормативної бази з питань пожежної безпеки;

- розроблення та впровадження компенсаційних заходів щодо приведення протипожежного стану приміщень школи у відповідність до вимог нормативно-правових актів з пожежної безпеки тощо.

Впродовж навчального року було видано організаційні та аналітичні накази стосовно питання пожежної безпеки у школі.

Діти переглянули відеоролик про небезпеку пожежі у житловій кімнаті , нагадали правила поведінки під час пожежі, правила виклику служби порятунку 101. Найдоступнішим засобом для боротьби із невеликою пожежею є первинні засоби пожежогасіння, зокрема вогнегасник.

Значна увага приділялася питанням щодо пропаганди здорового способу життя, впровадження в практику роботи школи інтерактивних форм навчання для здобуття знань і формувань життєвих навичок щодо зменшення вразливості до хвороб. Було проведено: Тиждень знань Пожежної безпеки (жовтень) Метою тижня було навчитись запобіганню нещасних випадків, пов’язаних із порушенням правил пожежної безпеки, навчання дітей та підлітків діям у різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях, надання першої медичної само та взаємодопомоги.

В школі були проведені такі заходи: виставка малюнків «Вогонь- друг, вогонь-ворог», тренінгове заняття «Ваші дії під час пожежі» ( Письменна Л.М.), виставка літератури « Стихія підкоряється сильним», загальношкільна лінійка « З небезпекою не жартують», поїздка до музею пожежної частини №4 у м. Біла Церква(Карева О.П.), День цивільної оборони ( Строкін Ю.Б.)

Щомісячно проводилися заходи щодо навчання дітей засобам захисту від впливу небезпечних факторів, викликаних надзвичайними ситуаціями, наданню домедичної допомоги.

22 травня 2018 року в Пилипчанському НВК пройшов День цивільного захисту та пожежної безпеки.

Мета заходу – підвищення рівня обізнаності щодо надзвичайних ситуацій та подій техногенного і природного характеру, відпрацювання дій та навичок учнів при загрозі їх життю та здоров’ю.

Коли пролунали три тривожні дзвінки, всі організовано вийшли з приміщення та вишикувались на шкільному подвір’ї. За планом заходу в приміщенні школи виникла умовна пожежа, тому відбулась загальношкільна евакуація.

Фото 

 

Категорія: Актуально))) | Переглядів: 630 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: